![قلیه ماهی,طرز تهیه قلیه ماهی,دستور تهیه قلیه ماهی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_-14.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه قلیه ماهی بندر عباس در منزل
- ماهی :•: دو کیلوگرم
- پیاز متوسط :•: سه عدد
- گشنیز :•: یک کیلو
- شنبلیله :•: 250 گرم
- تمبر هندی :•: 200 گرم
- زردچوبه :•: دو قاشق مرباخوری
- فلفل :•: به مقدار دلخواه
- سیر :•: یک بوته
- روغن مایع :•: 200 گرم
![خورشت قرمه سبزی,طرز تهیه خورشت قورمه سبزی,دستور تهیه خورشت قورمه سبزی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
آشپزی و دستور تهیه قلیه ماهی بوشهری در منزل
- ابتدا سبزی را خوب پاک کنید و بشویید و درون آبکش ریخته تا آبش گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید.
- اکنون پیاز ها را خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود، سپس سیر ها را کوبیده و به پیاز اضافه کنید.
- حالا سبزی ها را اضافه کنید تا آب آن بخار و کمی سرخ شود.
- ماهی را تکه کنید و با یک لیوان آب و مقداری نمک بگذارید تا بپزد. سپس پوست آن را بگیرید و قطعات درشت خرد کنید و در سبزی بریزید.
- سپس تمبر هندی را در 1/2 لیوان آب جوش خیس کنید و در یک پارچه تمیز و نازک بریزید و شیره آن را بگیرید و به خورش قلیه ماهی اضافه کنید.
- حالا زردچوبه و مقداری نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس تمام مواد را با هم کمی سرخ کنید و دو تا سه لیوان آب در آن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خورش قلیه ماهی آهسته بجوشد و جا بیفتد.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![خورشت فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,دستور تهیه خورشت فسنجان](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه خورش قلیه ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0