![شیر برنج,طرز تهیه شیر برنج,دستور تهیه شیر برنج](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_20158230253860a.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه شیر برنج در منزل
- یک پیمانه :•: برنج
- یک پیمانه :•: گلاب
- یک و نیم پیمانه :•: شکر
- یک لیتر :•: شیر
- یک قاشق چ :•: هل ساییده شده
- دو تا سه قاشق غ :•: خامه
- نصف قاشق چ :•: نمک
![برنج آبکشی,طرز تهیه برنج آبکشی,دستور تهیه برنج آبکشی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![شیر برنج,طرز تهیه شیر برنج,دستور تهیه شیر برنج](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_shirberenj02.jpg)
آشپزی و دستور تهیه شیر برنج خوشمزه و خانگی
- مرحله اول : برای تهیه شیر برنج ابتدا برنج را از شب قبل در گلاب بخیسانید تا برنج عطر و طعم گلاب به خودش بگیرد. برنج را با دو پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت قرار دهید برنج باید کامل پخته شود تا وا برود.
- مرحله دوم : بعد از پخته شدن برنج را با پشت قاشق له کنید.اکنون شیر را به همراه خامه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. مواظب باشید که سر نرود.
- مرحله سوم : بعد از جوش آمدن شکر و پودر هل رو اضافه و مخلوط کنید تا کاملا حل بشه. گهگاهی هم بزنید تا شیر برنجتان سر نره.
- مرحله چهارم : این کار رو تا یک ساعت و نیم ادامه دهید تا کاملاً جا بیفته و بافتی مانند شله زرد پیدا کند. در زمان پخت حجم شیر برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشود. در 10 دقیقه پایانی گلاب رو اضافه کنید.
- مرحله پنجم : بعد از پخته شدن شیر برنجتان را وقتی داغ است در ظرف مورد نظرتان بکشید، زیرا بعد از خنک شدن روی سطح شیر برنج لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی ندارد.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![برنج آبکشی,طرز تهیه برنج آبکشی,دستور تهیه برنج آبکشی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه شیر برنج ,
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12