![حلیم گندم،طرز تهیه حلیم گندم,دستور تهیه حلیم گندم](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_11111.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه حلیم نذری خوشمزه در منزل
- گندم پوست کنده :•: سه کیلو
- گوشت گوسفند :•: یک کیلو
- کره :•: 250 گرم
- نمک :•: 2 قاشق غ
- آب :•: سه برابر مقدار گندم
![آش رشته,طرز تهیه آش رشته,دستور تهیه آش رشته](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![حلیم گندم,حلیم گندم با مرغ,حلیم گندم با شیر](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_635099313057607184.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم گندم با گوشت در منزل
- برای درست کردن حلیم گندم باید ابتدا گندم را از 24 ساعت قبل خیس کنید. سپس قابلمه ای تهیه کنید و در آن آب بریزید و پس جوش آمدن آب گندم، گوشت و نمک را به قابلمه اضافه کنید و حدود شش ساعت بگذارید تا بپزد.
- باید انقدر هم بزنید تا کاملا لعاب پس دهد. گوشت حلیم باید ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
- حلیم را باید حدود دو ساعت هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از آماده شدن حلیم گندم قابلمه را از روی حرارت بردارید و مدتی صبر کنید تا خودش را بگیرد، سپس در ظرف مورد نظرتان برزید و با دارچین، روغن و شکر تزیین کنید. نوش جان
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![حلیم بادمجان,طرز تهیه حلیم بادمجان,دستور تهیه حلیم بادمجان](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه حلیم گندم ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1