آموزش آشپزی و طرز تهیه تاس کباب با گوشت خوشمزه و عالی در منزل
- گوشت :¤: 400 گرم
- هویج :¤: متوسط دو عدد
- کدو سبز :¤: دو عدد
- بادمجان :¤: دو عدد
- سیب زمینی :¤: سه عدد
- گوجه فرنگی :¤: دو عدد
- پیاز :¤: دو عدد
- آبلیمو :¤: دو قاشق
- آلو خورشتی :¤: ده عدد
- گرد لیمو :¤: یک قاشق ق
- دارچین :¤: نصف قاشق ق
- نمک :¤: به مقدار کافی
- فلفل :¤: به مقدار کافی
- زردچوبه :¤: به مقدار کافی
آموزش آشپزی و طرز تهیه تاس کباب با بادمجان خوشمزه و لذیذ در منزل
- برای تهیه تاس کباب ابتدا باید گوشت را چرخ کنید و پس از چرخ شدن، آنرا ته قابلمه بچینید.
- سپس پیاز ها را پوست بکنید، و به صورت حلقه ای خرد کنید و روی گوشت بچینید، هویج ها را به صورت دایره خرد و روی پیاز ها بچینید و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید یک لیوان آب گرم روی مواد تاس کباب بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.
- کدو سبز، بادمجان، سیب زمینی را پوست کنده و به شکل دایره خرد کنید، بعد از 15 دقیقه کدو، بادمجان، گوجه فرنگی خرد شده، آلو خورشتی و سیب زمینی را اضافه کنید و لابه لای آن گرد لیمو و دارچین برزید، دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و آب تاس کباب را اندازه کنید و حدود 30 تا 45 دقیقه بگذارید بپزد.
- بعد از پخته شدن تاس کباب را در ظرف مورد نظرتان برزید و میل کنید.
- تاس کباب یک غذای رژیمی بدون روغن است.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
:: برچسبها:
آموزش طرز تهیه تاس کباب ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0