آموزش آشپزی و طرز تهیه پودینگ موز و ژله خوشمزه و عالی
- موز :•: چهار عدد
- زرده تخم مرغ :•: چهار عدد
- خامه :•: یک سوم لیوان
- شیر :•: یک سوم لیوان
- شکر :•: یک دوم لیوان
- نشاسته ذرت :•: دو قاشق غ
- پودر ژلاتین :•: یک قاشق چ
- نمک :•: یک سوم قاشق چ
- کره :•: سه قاشق غ
- خامه فرم گرفته :•: یک لیوان
- پودر قند :•: یک لیوان
- بیسکویت نرم :•: مقدار کمی
آموزش آشپزی و دستور تهیه پودینگ موز خوشمزه در منزل
- برای تهیه پودینگ موز اول سه عدد از موزها پوست بکنید و خرد کنید،بعد آنها را داخل مخلوط کن بریزید.پس از آن هم شیر و خامه را به موز ها اضافه نمایید و شروع به مخلوط کردن کنید.
- بعد چهار عدد زرده تخم مرغ را به همراه نمک،شکر و نشاسته داخل مخلوط کن بریزید و دوباره مواد را با هم خوب مخلوط کنید،تا یکدست بشوند.
- زمانی که مواد کامل یکدست شدند،ظرفی را روی حرارت قرار دهید و بعد مواد را داخل ظرف بریزید و شروع به هم زدن کنید تا پودینگ موز غلیظ شود.باید مواد را مرتب هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد.
- یک قاشق چایی خوری پودر ژلاتین را با چند قاشق آب در ظرفی بریزد و بگذارید تا پودر ژلاتین در آب حل شود،زمانی که پودر ژلاتین حل شد و مایه غلیظی به دست آمد،کره را به آن اضافه کنید.
- پودینگ را داخل ظرفی بریزید و به مدت دو ساعت بگذارید تا در یخچال بماند.اکنون یک لیوان خامه فرم گرفته شده را داخل کاسه ای بریزید و یک عدد موزی که باقی مانده است را خرد کنید و به همراه پودر قند به خامه اضافه نمایید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
- بعد از اینکه پودینگ کامل سرد شد،لیوان های مورد نظر خود را آماده کنید.داخل لیوان های را لایه لایه با پودینگ،بیسکویت خرده شده و موزه خامه ای پر کنید.
- در آخر کار هم برای تزیین پودینگ موز میتوانید از خامه و موزه حلقه حلقه شده استفاده کنید.
:: برچسبها:
آموزش طرز تهیه پودینگ موز ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0