![ته چین مرغ,طرز تهیه ته چین مرغ,دستور تهیه ته چین مرغ](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/onlineimageresize_com_-5.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی در منزل
- برنج :•: پنج پیمانه
- ماست :•: 1/2 پیمانه
- روغن :•: 3/4 پیمانه
- زرده تخم مرغ :•: سه عدد
- زعفران دم کرده :•: به مقدار لازم
- نمک :•: به مقدار لازم
- فلفل :•: به مقدار لازم
![برنج آبکشی,طرز تهیه برنج آبکشی,برنج](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![ته چین,ته چین مرغ در فر,ته چین مرغ مجلسی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/onlineimageresize_com_Ricedecorations10.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه ته چین مرغ خوشمزه در منزل
- برای تهیه ته چین مرغ ابتدا باید برنج را خوب پاک کنید و چندین بار آب کشی کنید. سپس آن را در آب و نمک چند ساعتی بگذارید تا خیس بخورد. قابلمه ای فراهم کنید و تا نیمه آن را پر آب کنید و روی شعله ی زیاد قرار دهید. برنج را به همراه آب و نمک درون قابلمه خالی کنید در طول پخت برنج را با کفگیر هم بزنید و صبر داشته باشید تا برنج نرم و کاملا مغز پخت بشود.
- یک تا دو قاشق روغن درون برنج در حال جوشیدن بریزید،وقتی که برنج پخته شد سپس برنج را درون آبکش بریزید و کمی آب ولرم روی برنج بریزید تا شوری و لیزی آن گرفته شود.سپس روغن را با یک پیمانه آب داغ کنید، نصف آن برای روی برنج و بقیه آن را در ظرف دم کردن برنج بریزید.
- اکنون ماست، زرده تخم مرغ، زعفران دم شده، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. سپس هر دو یا سه کفگیر برنج را به مایه ته چین مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید و در ظرفی که میخواهید ته چین مرغ را در آن آماده کنید بریزید، و با پشت قاشق برنج ها را روی هم صاف کنید تا بهم بچسبند.حالا بقیه آب و روغن را روی برنج بریزید و در ظرف را بگذارید.
- فر را در درجه 170 سانتی گراد گرم کنید و ظرف ته چین مرغ را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا ته ظرف کاملا بسته وطلایی رنگ شود.
- در آخر کار زمانی که ته چین مرغ پخته شد در ظرف را بردارید تا روی ته چین هم طلایی شود.
- در صورت نبودن فر ظرف ته چین مرغ را روی حرارت تند قرار دهید و وقتی برنج بخار کرد بقیه آب و روغن را روی برنج بریزید،سپس رو در ظرف ته چین یک دم کن قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید تا ته چین مرغ به آرامی دم بکشد.
![چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت مجلسی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![ته چین مرغ در پلو پز,ته چین مرغ و قارچ,ته چین مرغ برای دو نفر](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/onlineimageresize_com_tahchinmorgh2.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه ته چین مرغ قالبی خوشمزه و خوش عطر در منزل
- مدت زمان آماده سازی مواد ته چین مرغ حدودا نیم ساعت است.
- زمان پخت شدن ته چین مرغ حدود یک ساعت است.
- مقدار مواد اولیه ته چین مرغ برای 4 نفر است.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![زرشک پلو,طرز تهیه زرشک پلو,زرشک پلو با مرغ](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
آموزش طرز تهیه ته چین مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0