![ترشی لیته,طرز تهیه ترشی لیته,دستور تهیه ترشی لیته](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/onlineimageresize_com_62ve_dsc_0402_2.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه ترشی لیته مخصوص بسیار خوشمزه در منزل
- بادمجان :•: 1 کیلو
- سبزی معطر :•: 500 گرم
- فلفل دلمه سبز :•: 1 عدد
- فلفل دلمه قرمز :•: 1 عدد
- سیر رنده شده :•: 1 قاشق
- فلفل سبز :•: 50 گرم
- هویج :•: سه عدد
- کلم پیچ سفید :•: 250 گرم
- سرکه :•: 1 کیلو
- ادویه ترشی :•: 1 قاشق
- نعنا خشک :•: 1 قاشق
- پونه خشک :•: 1 قاشق
- زردچوبه :•: 1 قاشق
![ترشی مخلوط,طرز تهیه ترشی مخلوط,دستور ترشی مخلوط](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![ترشی لیته مخلوط,ترشی لیته بادمجان,ترشی لیته بندری](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/onlineimageresize_com_506348_bch68Wqa.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی لیته سریع خوشمزه و بینظیر در منزل
- ابتدا باید سبزی معطر را پاک کنید و بشورید بعد آن ها را خرد کنید.سپس برای از بین بردن تلخی بادمجان، آن را با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بجوشانید وقتی بادمجان ها جوشیدن آب سرکه دور بریزید و بادمجان ها در آبکش قرار دهید تا آب آن ها خارج شود.
- بعد از خشک شدن بادمجان را با سیر چرخ کنید.سپس کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، فلفل سبز تند، را با هم خرد کنید و به بادمجان و سیر اضافه کنید.اگر فلفل سبز بیش از حد معمول تند بود می توانید مقداری کمی از آن در ترشی لیته استفاده کنید.
- اکنون سبزی معطر، ادویه ترشی، نمک، زردچوبه،نعنا و پونه خشک را ترکیب کرده و به مواد بالا اضافه کنید،و در مرحله آخر سرکه را به تمام مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سرکه به خورد مواد ترشی لیته برود.
![ترشی فلفل سبز,طرز تهیه ترشی فلفل سبز,ترشی فلفل سبز تند](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![ترشی لیته گل کلم,ترشی لیته سریع,ترشی لیته مخصوص](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/onlineimageresize_com_2231106129175331961022515067167234134231.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه ترشی لیته مخلوط مخصوص و عالی در منزل
- شما می توانید برای نگهداری ترشی لیته آن را درون یخچال یا بالکن که آفتاب آن را نمیگرید بگذارید،باید هنگام مصرف ترشی توجه داشته باشید ملاقه تمیز باشد و چرب و آلوده نباشد.
- برای آماده کردن یک ترشی خوب و خوشمزه ابتدا باید مواد خوب و تازه داشته باشید،سپس باید تمام مواد کاملا خشک و بدون آب باشد تا ترشی کپک نزند.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان,دستور ترشی بادمجان](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
آموزش طرز تهیه ترشی لیته ,
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0