![استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,دستور پخت استیک ماهی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/12/onlineimageresize_com_thumb_HM2013492471300912111399632281.9311.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه استیک ماهی در منزل
- ماهی :¤: یک کیلوگرم
- آبلیمو :¤: سه قاشق چ
- کره :¤: 150 گرم
- نمک و فلفل :¤: به مقدار لازم
![استیک گوشت,طرز تهیه استیک گوشت,دستور تهیه استیک گوشت](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![استیک ماهی,طرز تهیه استیک ماهی,دستور پخت استیک ماهی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/12/onlineimageresize_com_20158113375330a.jpg)
آموزش آشپزی و دستور پخت استیک ماهی خوشمزه در منزل
- ابتدا ماهی ها را خوب بشویید و پولک های آنها را بگیرید و بعد سر و دم آنها را قطع کنید.
- بعد از پاک کردن ماهی ها آنها را به اندازه های مورد نظری که میخواهید استیک درست کنید،برش دهید و خرد کنید.
- بعد از اینکه تمامی ماهی ها را برش دادید،مقداری نمک و فلفل روی ماهی ها بپاشید،باید هر دو طرف ماهی ها را نمک و فلفل بپاشید.
- تابه ای را روی حرارت قرار دهید،بعد 150 گرم کره را داخل تابه بیندازید تا آب شود.
- زمانی که کره خوب آب شد تابه را از روی حرارت بردارید تا کره نسوزد،بعد به کمک یک قلمو یا فرچه کره آب شده را روی ماهی ها بمالید.
- زمانی که هر دو طرف تمام ماهی ها به کره آغشته شدند،ماهی ها را داخل فر به مدت 10 الی15 دقیقه قرار دهید تا رنگشان طلایی شود و پخته شوند.
- اگر هم به فر دسترسی نداشتید،میتوانید بعد از آغشته کردن ماهی ها به کره،تابه ای را روی حرارت قراردهید و ماهی ها را در تابه سرخ کنید.
- برای درست کردن استیک ماهی،میتوانید از همه نوع ماهی استفاده کنید،اما اکثرا برای استیک ماهی از ماهی سالمون،قزل آلا یا ماهی شیر استفاده میکنند.
- بعد از اینکه استیک ماهی شما آماه شد ،مقداری آبلیمو روی آن بریزید و در صورت تمایل استیک را با برنج نوش جان کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![قلیه ماهی,طرز تهیه قلیه ماهی,دستور تهیه قلیه ماهی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه استیک ماهی ,
:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0