![میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_MirzaGhassemi.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه در منزل
- بادمجان :¤: 2 عدد
- گوجه :¤: 4 عدد
- تخم مرغ :¤: 2 عدد
- روغن :¤: به مقدار لازم
- سیر :¤: 3 حبه
- زردچوبه،نمک و فلفل :¤: به مقدار لازم
![گراتن بادمجان با گوشت,طرز تهیه گراتن بادمجان با گوشت,دستور پخت گراتن بادمجان با گوشت](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_mirzaghasemi01.jpg)
آموزش آشپزی و دستور تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه و خانگی
- ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنید،حالا یا در فر یا روی اجاق گاز،بادمجان ها را به سیخ بزنید و روی گاز بگیرد تا کباب شوند.اگر هم خواستید از فر استفاده کنید بادمجان ها را به جوجه گردان فر بزنید و بگذارید تا کباب شوند.
- بعد از اینکه بادمجان ها کامل کباب شدند آنها را از سیخ جدا کنید و بگذارید تا کمی خنک شوند.
- بعد از خنک شدن بادمجان ها با استفاده از چاقو پوست آنها را بگیرید و بادمجان ها را به صورت ساتوری خرد نمایید.
- 3 حبه سیر را بشویید و بعد با استفاده از رنده،سیر را رنده کنید.بعد تابه نچسبی را روی حرارت قرار دهید و مقدار روغن درون تابه بریزید.
- بعد از اینکه روغن داغ شد،سیر های رنده شده را با کمی زردچوبه در روغن تفت بدهید.
![هوموس,طرز تهیه هوموس,دستور پخت هوموس](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_MirzaGhasemiFariba640x415Copy.jpg)
آشپزی و دستور تهیه میرزا قاسمی رشتی خوشمزه
- بعد از کمی تفت دادن سیر ها بادمجان هایی را که ساتوری کرده بودید را باید به سیر ها اضافه کنید و آنها را هم تفت بدهید.
- سپس 4 عدد گوجه فرنگی را بشویید و مثل سیر ها رنده کنید یا پوستشان را بگیرید و با چاقو به صورت نگینی خرد کنید.
- وقتی گوجه ها را خرد یا رنده کردید،ظرفی را روی حرارت قرار دهید و گوجه ها را در ظرف بدون اضافه کردن روغن تفت دهید.تا جایی گوجه فرنگی ها را تفت دهید که آبشان تبخیر شود.
- بعد گوجه ها را هم به بادمجان های درون تابه اضافه کنید و کمی نمک و فلفل نیز بیفزایید.
- بعد مواد داخل تابه را باهم مخلوط کنید و بعد 2 عدد تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید،لازم نیست تخم مرغ ها را با بقیه مواد مخلوط کنید بگذارید تا تخم مرغ ها روی مواد بمانند و درب تابه را بگذارید،بعد از چند دقیقه میرزا قاسمی شما آماده سرو است.نوش جان
![باقالی,طرز تهیه باقالی,دستور پخت باقالی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
![میرزا قاسمی,طرز تهیه میرزا قاسمی,دستور پخت میرزا قاسمی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_mirza4.jpg)
دستور تهیه میرزا قاسمی رشتی مجلسی و بسیار خوشمزه
- در بعضی از نقاط کشورمون میرزا قاسمی را بدون گوجه فرنگی درست میکنند،روش پختش همین است فقط گوجه فرنگی را از دستور تهیه حذف میکنند.
- اگر رنگ میرزا قاسمی باب میلتان نبود و خوشتان نیامد،میتوانید کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
- اگر شما از سیر در میرزا قاسمی خوشتان نمی آید،میتوانید به جای سیر از پیاز استفاده کنید.
- میتوانید میرزا قاسمی را به عنوان یک میان وعده یا دسر نوش جان کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![سالاد انار و گل کلم,طرز تهیه سالاد انار و گل کلم,دستور پخت سالاد انار و گل کلم](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه میرزا قاسمی ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0